

# MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP OF UTAH COMPETITION SCHEDULE

# Friday, July 20

8:30 am Track Inspection

9:00 am - 9:35 am Twins Cup Practice 1 (35 min)

9:45 am - 10:20 am Liqui Moly Junior Cup Practice 1 (35 min)

10:30 am - 11:10 am Supersport Practice 1 (40 min)

Motul Superbike Class Qualifying Practice 1 (60 min) 11:20 am - 12:20 pm

12:30 pm - 1:00 pm Dunlop M4 Suzuki Two Seater Rides Twins Cup Qualifying 1 (35 min) 1:00 pm - 1:35 pm

1:45 pm - 2:20 pm Liqui Moly Junior Cup Qualifying 1 (35 min)

2:30 pm - 3:10 pm Supersport Qualifying 1 (40 min)

3:20 pm - 4:20 pm Motul Superbike Class Qualifying Practice 2 (60 min)

### Saturday, July 21

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:55 am Liqui Moly Junior Cup Qualifying 2 (25 min)

9:05 am - 9:30 am Stock 1000 Practice 1 (25 min) 9:40 am - 10:05 am Twins Cup Qualifying 2 (25 min)

10:15 am - 10:40 am Motul Superbike Class Free Practice 3 (25 min)

10:50 am - 11:20 am Supersport Qualifying 2 (30 min)

11:30 am - 11:45 am Superpole (15 min)

12:00 pm - 12:45 pm **Dunlop Paddock Autograph Session** Dunlop M4 Suzuki Two Seater Rides 12:00 pm- 12:35 pm

**Opening Ceremonies** 

Liqui Moly Junior Cup Race 1 (9 laps)

Supersport Race 1 (15 laps)

PERBIK: Motul Superbike Class Race 1 (17 laps)

Twins Cup Race (10 laps)

Stock 1000 Qualifying 1 (35 min)

## Sunday, July 22

5:00 pm - 5:35 pm

9:00 am

12:35 pm

1:00 pm

2:30 pm

3:30 pm 4:30 pm

9:30 am - 9:45 am

9:55 am - 10:10 am

10:20 am - 10:35 am

10:50 am - 11:25 am

11:30 am - 12:30 pm

12:00 pm - 12:30 pm

12:35

1:00 pm

2:30 pm

3:30 pm

4:30 pm

**Track Inspection** 

Liqui Moly Junior Cup Warm Up (15 min)

Supersport Warm Up (15 min)

Motul Superbike Class Warm Up (15 min)

Stock 1000 Qualifying 2 (35 min)

Dunlop Hot Pit Walk & Autograph Session (60 min)

Dunlop M4 Suzuki Two Seater Rides

**Opening Ceremonies** 

UNIOR CUP Liqui Moly Junior Cup Race 2 (9 laps)

Supersport Race 2 (15 laps)

Motul Superbike Class Race 2 (17 laps)

Stock 1000 Race (10 laps)

### Move-In

Thursday, July 19 10:00 am Stock 1000 contact

rstem@motoamerica.com

### Registration

Thursday, July 19 12:00 pm - 5:00 pm Friday, July 20 7:00 am - 5:00 pm Saturday, July 21 7:00 am - 5:00 pm

Sunday, July 22 8:00 am - 1:00 pm

### **Technical Inspection**

Thursday, July 19

Superbike/Premier 1:00 pm

Supersport

2:00 pm

**Junior Cup** 

3:00 pm

**Twins** 

4:00 pm

Friday, July 20 7:00 am - 8:00 am \*No inspections after 8:00 am\* **Stock 1000** 

4:00 pm

### Meetings

**Mandatory Entrant** Meeting & New Riders Meeting Thursday, July 19

5:00 pm

Location: Mountain View Suite 1

Stock 1000 Meeting Friday June 1 5:00 pm

MA Truck







# MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP OF UTAH **COMPETITION SCHEDULE**



### **Event and Circuit Information:**

MotoAmerica presents the MotoAmerica Championship of Utah July 20-22, 2018 featuring

Motul Superbike Class, Supersport, Liqui Moly Junior Cup, Stock 1000 and Twins Cup competitors



## **Rules and Regulations:**

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and

AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



#### Officials

Race Director: Doug Chandler FIMNA Safety Officer: Dan Argano **Rider Representative**: Thomas Stevens



### Shipment pick up location:

Address: Utah Motosports Campus Individual Name and Cell Phone Number **Utah Motorsports Campus** 512 S Sheep Lane Grantsville, UT 84074



Registration Location: Main admin building

Registration Deadline: July 5

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2018 AMA license

Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ

Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitoring this "listen only" channel during all on track events. Radios must be presented during tech inspection.



Sunoco APEX Fuel: north end of paddock near gas

pumps

Contact: rreese@kellerstrassoil.com

Hours: Thurs 12:00-4:00 pm Fri/Sat 7:30- 4:00 pm. Sun 7:30-12:00 No fuel cans can remain on track property, teams failing to comply will be subject to a fine

**Tech Location:** GP Garage 27 Competitors will not pass technical inspection if they

do not have a working MyLaps compatible transponder. The transponder used to pass technical

inspection must be the transponder used throughout the weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder



Garages: \$200/day GP garages and \$100 for Day Garages for weekend contact Sophie Carter 435-216-

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all open delivery hours (refer to teams book)

RV Parking: \$90/day for power, \$45 a day for spaces outside of working footprint. Contact Sophie Carter 435-216-5613 All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



**Disposal and Recycling:** Back center of paddock Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility.



Golf Carts Contact: Kristi Lang 385-226-1924 Circuit Rules: Operators must be over 18. Speed limit is 10mph.

Pit support vehicles must be parked within the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2018 MotoAmerica Pit vehicle pass.



### **Timing and Scoring Screens:**

**Network Name:** MotoAmerica Hot Pits

Password: MA@utah!!!

## **Coaxial Locations:**

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: Enter south gate beginning Wed, July 18 @ 6:00am

Move-in: Thurs, July 19 @ 10:00 am

Tune to teams channel during move in Move-out: Sunday, July 22 @ 8:00 pm Truck Wash: No mobile washing available.



Track Familiarization: July 19 @ 5:30 pm - 7:00 pm NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic



